Sport "Forum Magnum" : Incidente la Steaua-TImisoara - Sport "Forum Magnum"

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Incidente la Steaua-TImisoara Un comentariu din Nord

Poll: Peluza Sud (1 member(s) have cast votes)

Ar trebui Peluza sud inchisa?

1. Da (1 votes [100.00%])

Percentage of vote: 100.00%

2. Nu (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

Vote Guests cannot vote

#1 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip
  • Group: Root Admin
  • Mood:devilish
  • Interests:Hehehe..

Posted 30 August 2010 - 12:54 PM

Aseara am fost pe stadion si am vazut iar lucruri care ma fac sa stau acasa si sa nu mai ma uit la meciuri! Nu ma refer la cum a jucat echipa, pentru ca este scuzabil, ai 3 accidentati in 45 de minute, este clar ca nu vei avea acelasi joc! cu toate ca Steaua trebuia sa castige si cu tanarul Matei in teren, si cu Pacurar, insa doar ghinionul a facut ca Steaua sa primeasca gol si sa nu mai marcheze inca unul care sa-i asigure victoria.

Ceea ce ma intriga este peluza S care isi da iar prea multa importanta:

1.Bennere ostile la adresa tuturor suporterilor , sau a majoritatii dintre noi !
PS a afisat un benner in care scria ceva de genul "moda 2011 pe stadion este Armani,Gucci si Versace contrafacute"
Eu nu sunt unul vizat pentru ca mai ma ajung cu banii insa cu ce sunt de condamnat cei care nu isi permit sa dea 200 de ron pe o pereche de adidasi sau pe un tricou 150 de ron? Normal ca se uita la haine mai ieftine dara realitatea economica este crunta(aici eu as condamna doar tricourile roz si hainele de cocalar prezente si prin Sud). Baietii astia din sud n-au nici o treaba cu realitatea economica din Romania si jignesc o masa de oameni majoritara in tara asta, nu numai Stelistii prezenti pe stadion.

2.Razboiul s-a terminat, insa dupa orice razboi raman victime colaterale care cred ca inca sunt pe front :
"Prinsi ostatici de razboi in propriul stadion, nu renuntam sa credem ca trebuie sa luptam" si "Vanitatea si ignoranta nu duc spre progres. Disparitia ta, da".

Nu-i iau apararea lui Becali sau a conducerii , insa relatia cu noi s-a imbunatatit! Firma Shelter de securitate este poate prea blanda cu suporterii, abonatii au discount-uri iar preturile de Europa League sunt rezonabile. N-am auzit vreo nemultumire despre relatia clubului cu noi, in afara de calitatea catering-ului.
Cei de la sud nu inteleg ca Steaua incearca sa renasca, sa intre in normal. Cat va dura? Nu stiu! Insa este datoria mea ca Stelist pana la moarte sa visez ca totul va fi bine si sa incurajez echipa atata timp cat conducerea nu mai face gafe regretabile.

3. Am auzit in ultima vreme comentarii de genul "Mustata s-a inteles cu Argaseala si se intalneste mereu cu el" sau "Mustata este un interlop".
Ambele perfect adevarate! insa spuse cu rea vointa!
La prima ce este anormal in a avea ca lider de galerie cu conducerea clubului pentru o cooperare mai buna si pentru a organiza cum trebuie o coregrafie si controlul tortelor crae vor fi aprinse pe stadion? Din punctul meu de vedere este super ok, si benefica pentru securitatea noastra din moment ce nu mai avem conlicte cu jandarmii pentru torte aruncate aiurea, totul se face mai organizat si sub controlul liderilor din N.
La a doua afirmatie, mda .. si eu as fi sperat sa avem un lider de galerie cu o facultate terminata, insa un asemenea om nu sunt sigur ca ar putea gestiona toate miscarile din peluza N asa ca sunt pro Mustata . pentru ca trecand peste implicatiile lui in clanul sportivilor, omul trateaza toata lumea cu respect prin peluza, incerca sa organizeze cat mai bine , si daca unii nu vor sa cante nu are nimic de obiectat. Nu ma intereseaza daca ia bani de la club pentru asta , pentru ca pana la urma, este si asta un job sa stai sa faci coregrafii si sa ragusesti etapa de etapa pentru echipa.

4. Conflictul din sfarsitul partidei. Daca multi din Sud au condamnat faptul ca toata lumea a promuntat "peluza Sud" si nu doar "30 de idioti" si eu spun la fel : "PELUZA SUD"
Acest conflict este rezultatul frustarilor , a proastei organizari a peluzei si a lipsei de control a liderilor din sud, sau poate totul a fost premeditat si s-a intamplat cu acordul lor. Este inacceptabil sa vezi cum acesti "stelisti adevarati" se duc peste alti stelisti sa arate cat sunt ei de viteji! Este de condamnat faptul ca acesti pustani s-au dus peste un sector ocupat si de femei si copii si au creat panica intre ei. Au fost copii si femei loviti in acea degringolada, a fost persoane care au sarit gardurile pentru a se baricada in spatele fortelor de ordine aflate langa suprafata de joc!
este de condamnat faptul ca acesti "suporteri" din sud s-au dus acolo cu obiecte metalice!
In tot acest coflict am avut un singur regret! Ca cei Trib a-II-a n-au fost organizati, sa-si traga femeile,copii si batranii in spate si sa se stranga 100 de oameni care sa le rupa capul la aceste pleve ale societatii!

In concluzie, peluza S este scapata din control iar cineva trebuie sa-i faca sa taca! trebuie sa reactionam la ceea ce s-a intamplat aseara! Atata timp cat la club este pace intre Conducere-Echipa-Suporteri , nu exista loc de astfel de "actiuni".
Este de condamnat si reactia firmei "Shelter" care a reactionat cu intarziere insa cei din sud nu aveau ce sa caute in tribuna. Chiar daca tribunele il mai simpatizeaza pe Becali, este dreptul lor s-o faca, avand in vedere ca dreptul la opinie este drept aprobat de constitutie iar noi ceilalti nu avem ce sa le facem. Acesti "suporteri adevarati" care ne-au aratat aseara cat de mult "iubesc" ei Steaua ar trebui interzisi o data de pe stadion si sa le deschida dosare penale. Iar peluza Sud inchisa pana cand acestia isi pot organiza cum trebuie gruparile si pustii lor inconstienti si usor de influentat. Cineva trebuie sa raspunda juridic acolo, cineva trebuie sa plateasca pentru daunele si vatamarile corporale facute. iar eu as propune sa-i oblige conducerea sa-si faca un si ei o "liga" cum exista in Nord si la tribuna a II-a. Doar asa vor raspunde penal si juridic pentru ce se intampla acolo. Pana atunci eu as inchide peluza Sud pentru ca nu se poate ca abonati care platesc 200-300 de ron pe an, vin meci de meci pe stadion cu toate ca majoritatea din tribuna 2 sunt din provincie, sa vina si sa-si ia bataie iar femeile si copiii lor sa fie speriati si loviti sau fortati sa sara garduri pentru a scapa nevatamati.
Indiferent de ceea ce a provocat acest conflict vina totala este a Peluzei Sud, trebuia sa aibe discernamant, trebuia sa realizeze ca acolo sunt stelisti, ca acolo sunt femei si copii si constienti de faptul ca vor crea panica in 2000-3000 de suporteri care se vor lovi intre ei si se vor calca in picioare pentru a scapa nevatamati.

Ce ar insemna ca noi cei din Nord sa mergem peste tribuna I care sustine pe becali in totalitate pentru ca 15 prosti ne injura si sa provocam o busculada in care copii si femei sa moara? Ne injuram, ne uitam urat unii la altii, ne fluieram insa stam in banca noastra pentru ca indiferent de idei suntem cu totii stelisti , si ei isi rup de la gura pentru abonament, si ei fac sacrificii la fel ca noi si ei indura ploi,ninsori si geruri pentru Steaua, iar pentru asta trebuie sa avem un respect reciproc.

0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Recomandari