Sport "Forum Magnum" : Ioan Andone - Sport "Forum Magnum"

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Ioan Andone

#1 User is offline   Mjöllnir 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • Group: Root Admin
  • Mood:drunk

Posted 02 September 2010 - 06:20 PM

http://www.gsp.ro/fo...rte-205191.html

De la o vreme Andone incepe sa vorbeasca un pic cam mult si cam prost. Ce inseamna asta, sa te lauzi ca poti sa pleci oricand, de parca Dinamo n-ar insemna nimic? Este lipsa de orice fel de bun simt. In loc sa se uite ca Dinamo n-a mai avut asa aparare de 45 de ani, el stie sa comenteze ca nu sunt destui suporteri la stadion. Oricat ar vrea el sa se eschiveze, sa nu-mi spuna mie ca ABSOLUT TOATE echipele din Liga 1 au jucatori mai buni decat Dinamo in aparare. Asta este o mare aberatie, demna de un caracter infect, de care incep sa-l banuiesc pe Andone ca sufera.
0

#2 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip
  • Mood:devilish
  • Interests:Hehehe..

Posted 03 September 2010 - 07:26 PM

Hmm eu suspectez altceva...
Cred k Ando a fost adus ca paravan intre conducere si suporteri din momentul in care Dinamo nu are bani!
Pacat k s-a coborat la asemenea practici
0

#3 User is offline   Mjöllnir 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • Mood:drunk

Posted 24 September 2010 - 07:47 PM

Si daca prostul nu e prost pana la capat, nu se simte bine. Auzi la el, ca nu meritam echipa. Deci LOL, ca altceva mai sugestiv nu-mi vine in minte. Cum frate sa merite o echipa mai mult decat are? Andone poate uita cine e platit sa vina la stadion si cine da bani(bilete, cablu, internet, tricouri, fulare, etc). La fel, cred ca uita ca a disparut de mult sentimentul ca Dinamo este echipa favorita in orice meci. La Steaua, de exemplu, n-a disparut. Acolo exista un fel de traditie in aceasta directie, pe cand la noi e ceva de genul "hai si noi in teren, fie ce-o fi". Mie cel putin senzatia asta mi-o provoaca echipa. Inainte cand luam bataie ziceam ca am avut ghinon, iar cand castigam ni se parea normal. Acum s-a inversat complet situatia, iar pentru asta nu o sa vina niciodata cineva la stadion.
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Recomandari