Sport "Forum Magnum" : Despre Adrian Mutu..... - Sport "Forum Magnum"

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Despre Adrian Mutu..... Presa Romaneasca

#1 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip
  • Group: Root Admin
  • Mood:devilish
  • Interests:Hehehe..

Posted 26 October 2010 - 01:32 PM

Attached File  f_adrianmutu2m_f578464.jpg (48.48K)
Number of downloads: 1

Am vazut in ultima vreme pe prosport si sport.ro numai articole idioate despre "marele" bataus Mutu! Nu vad insa unde este focul!
Si ce daca a dat intr-un ospatar? De cand ai nevoie de 25 de zile de spitalizare pentru un nas mutat din loc? in Romania iti da drumu acasa intr-o ora! De cand nu se impune arestare preventiva daca victima sta 25 de zile in spital? De cand ne intereseaza pe noi, iubitori de fotbal viata extra-sportiva a lui Mutu?
Pe mine ma intereseaza mai mult daca acest om va ajunge iar la nationala pentru ca este singurul jucator roman care poate face diferenta in atacul Romaniei!
Nationala noastra se face de ras peste tot iar noi dam in singurul om care ne poate scoate din gaura neagra in care am intrat!
Dupa parerea mea acest scandal este o "facatura" care a luat nastere in jurul unui pumn aplicat unui albanez imputit care are boala pe romani! Iar noi il injuram pe Mutu pentru ca s-a simtit jignit ca roman! Numai in Romania ne asteptam la asemenea reactii si mie imi pare tot mai rau ca traiesc aici! George Best, marea glorie a lui Man U a fost un alcoolic, aparea tot timpul in ziarele de scandal, ceea ce la vremea aceea rar un fotbalist aparea, a fost arestat de cateva ori pentru scandaluri iar el tot a ramas o emblema pentru acest club si idol, precum Hagi pentru toate generatiile de jucatori din Irlanda de Nord! Ei au vazut fotbalul in Best, noi observam doar sticlele de vin si croseele lui Mutu! Pacat! Nu atat merita un fotbalist atat de talentat de la noi!

Attached File  il-fenomeno-adrian-m_32867.jpg (143.41K)
Number of downloads: 3

0

#2 User is offline   Mjöllnir 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • Mood:drunk

Posted 10 November 2010 - 11:37 AM

Problema e ca romanul chiar isi imagineaza ca poate sa aiba ca exemplu in viata un fotbalist. HAHAHAHA!
0

#3 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip
  • Mood:devilish
  • Interests:Hehehe..

Posted 22 December 2010 - 03:04 PM

Cred k adevarata problema este ca Mutu si-a permis pentru ca valoarea sa este una de clasa medie, in timp cei de la noi au o clasa mediocra, sub nivelul marii !
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Recomandari