Sport "Forum Magnum" : Gluma saptamanii scoasa de Becali :)) - Sport "Forum Magnum"

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Gluma saptamanii scoasa de Becali :)) Becali: "Badea îl ducea în spate până la Hamburg"

#1 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip
  • Group: Root Admin
  • Mood:devilish
  • Interests:Hehehe..

Posted 28 January 2011 - 12:24 AM

"Mie mi se pare că impresarul lui Torje este un pic tra-la-la. Credeţi că Nicolae Badea, care e om serios, nu cobora să vorbească cu cei de la Hamburg. Credeţi că nu se ducea să se întâlnească cu şeful lui Hamburg. Dar cei la Hamburg l-au trimis pe şeful scouterilor, atât de interesanţi sunt de Torje.

Şi încă ceva, dacă dă 5 milioane pe Torje, Badea îl ia în spate şi îl duce la Hamburg. Cinci milioane de euro sunt bani foarte mulţi. De ce a zis Badea că acest Opria nu o să-l mai poată reprezenta pe Torje? Cum să nu mai laşi un impresar care îţi aduce atâţia bani să-ţi reprezinte jucătorul?"
, a declarat Gigi Becali

Cu toate ca personajul este idiot, a scos o gluma buna care arata si adevarul Posted Image La cate probleme financiare are Dinamo, si la politica de "vinde tot ce e bun pe 1-2 milioane" din ultimii 11 ani, nu cred ca Dinamo il tine pe Torje la club cu toate k are 5 milioane de euro pe masa.
0

#2 User is offline   Mjöllnir 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • Mood:drunk

Posted 28 January 2011 - 01:16 PM

Normal ca e ceva invarteala la mijloc, dar asta nu inseamna ca are Becali dreptate. De fapt, de ce ne intereseaza ce zice retardatul asta?
0

#3 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip

Posted 28 January 2011 - 01:51 PM

Hai bah..a fost buna gluma Posted Image
Pai sa fim seriosi...cand a avut dinamo oferta concreta de peste doua milioane si nu a dat jucatorul? Tamas,Motii,Radu Stefan, Margaritescu, Alexa, Marica si Mutu , toti au plecat la prima oferta de peste 1 milion! Asta este strategia lui Dinamo si nu cred ca s-au trezit actionarii acum cand sunt in criza sa refuze oferte de 5 milioane daca ea a existat! Becali care are bani l-a vandut pe Stancu pt k nu ai cum sa tii jucatorul cand stie ca el poate castiga triplu, pt k nu mai joaca concentrat.
0

#4 User is offline   Mjöllnir 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • Mood:drunk

Posted 02 February 2011 - 03:01 PM

Dar mi se pare normal. Noi ar trebui sa ne vedem de lungul nasului, ca nu are Romania inca fata sa se bata cu marile industrii de fotbal.
0

#5 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip

Posted 03 February 2011 - 12:42 AM

Depinde ce strategie adopti, daca mai strangem jucatori , exista posibilitatea sa mai existe performante ca cele din 2004-2007 , daca ne apucam sa vindem atunci vom ajunge precum Croatii care vand tot, au nationala buna insa echipele lor nu scot capul deloc in Europa ! Dupa parerea mea, fiecare club are de ales .....
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Recomandari