Sport "Forum Magnum" : Wake up! Sorana Cirstea - Sport "Forum Magnum"

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Wake up! Sorana Cirstea In 2009 Speranta tenisului Mondial, in 2010 dezamagirea anului!

#1 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip
  • Group: Root Admin
  • Mood:devilish
  • Interests:Hehehe..

Posted 28 January 2011 - 02:27 PM

Sorana Carsta si-a tatuat pe partea interioara a antrebratului o cruciulita si initialele T si C.

„Nu va pot spune ce reprezinta, este ceva extrem de personal. L-am facut in urma cu doua luni la Las Vegas. In timpul anului sentimentul de echipa imi lipseste, cand merg la toate turneele. Daca ne vom darui suta la suta, putem obtine un rezultat pozitiv'', a spus Sorana Carstea

Posted Image

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Exceptand acest articol idiot al celor de la sport.ro , Sorana dezamageste prin nereusitele din sezonul 2010 si inceputul din 2011 ! Incep sa cred ca sportivii romani se aseamana cu Jucatorii de fotbal din Africa, care dupa ce ajung in Europa si castiga bani incep sa aibe pretentii, se imbata si conduc pe strazi precum in jungla si se cearta cu echipele la care joaca !

Revenind la Sorana, dupa parerea mea este probabil cea mai mare dezamagire din sportul Romanesc pe 2010 ! Dupa ce in 2009 s-a tinut de treaba, a luptat si a fost una din cele mai apreciate sportive din tenis, in 2010 s-a accidentat mai mereu, a aparut in ziare mai mult pentru chestii telenoviste decat pentru tenis, iar acum... si-a tras si tatuaj ! N-am idee daca antrenorul ei personal este multumit de felul cum se comporta ea, insa nu mai este clar acea fata care lasa capul in jos, zambea timid si vorbea doar in teren!

Wake Up Sorana!
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Recomandari