Antrenorul care l-a promovat pe Chivu in Liga I: "L-au lasat nervii! Banii l-au schimbat!"
Chivu l-a lovit brutal pe Marco Rossi in partida cu Bari si a ajuns la a treia iesire nervoasa inexplicabila din acest sezon.
Dupa ce l-a contrat pe fostul antrenor al Interului, Rafa Benitez, si le-a aratat semne obscene fanilor Romei la derby-ul din toamna, capitanul nationalei i-a dat un pumn fundasului de la Bari, Marco Rossi, insa arbitrul nu l-a vazut si a scapat de eliminare."Probabil l-au lasat nervii, poate are si el o presiune pe care lumea nu o vede. A ajuns la o varsta, Inter a adus un jucator pe postul lui de curand, e normal sa fie tensionat. Si el a fost lovit crunt, dar nu e cazul sa reactioneze asa! E si el om, s-au adunat multe, a fost o rabufnire a lui Cristi. Am vazut ca si-a cerut scuze, asta e foarte bine, constientizeaza ca a gresit", crede Ioan Sdrobis, antrenorul care l-a promovat pe Chivu in Liga I, la FCM Resita.
"Unii fotbalisti sunt lucizi pe final de cariera, altii isi pierd controlul. Cred ca nu e si cazul lui Chivu, care e un om echilibrat. Eu l-am promovat in prima liga la 16 ani si doua ore, tin minte ca statea in vestiar cuminte, intr-un colt, asa e cand vii de jos. Banii si gloria te schimba, oamenii se transforma. Nu m-a mai sunat de ani de zile, dar are cine sa o faca"
______________________________________________________________________________________________________________________________________
Nu stiu cum poate sa gandeasca asa ceva
Antrenorul asta probabil avea ceva asteptari materiale sau sa-l ridice Chivu in slavi pentru ca observase el ca este Chivu jucator! You suck man! Nu stiu motivele lui Chivu pentru croseul superb insa nervii mai pot ceda oricat de calm ai fi !

Help