Sport "Forum Magnum" : Steaua il transfera pe Mihai Costea - Sport "Forum Magnum"

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Steaua il transfera pe Mihai Costea Atacantul oltean va ajunge in Ghencea pentru suma de 1.400.000 E

#1 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip
  • Group: Root Admin
  • Mood:devilish
  • Interests:Hehehe..

Posted 24 March 2011 - 10:19 AM

Attached File  312420-Mihai_Costea_agerpres_3460516_-jpg.jpg (19.74K)
Number of downloads: 0

Aseara s-au confirmat negocierile intre Steaua si Craiova pentru atacantul de 22 de ani, Mihai Costea. Acesta ajunge in Ghencea pentru suma de transfer de 1,4 milioane de euro, 60% din drepturile unui eventual transfer revenint ros-albastrilor. Atacantul a confirmat negocierile aseara la TV unde a spus "Daca vine o oferta buna pentru club sunt pregatit sa plec" .
Patronul Stelei a declarat si el in direct la TV , ca Mihai va imbraca tricoul Ros-Albastru din vara, acesta anuntand si alte transferuri ale unor jucatori tineri plus un Atacant si un Coordonator de joc adusi din afara tarii.
Mihai Costea are1.79 m , 74 kg, 56 de meciuri pentru Universitatea Craiova si 11 goluri. In nationala de Tineret are 10 selectii si un singur gol marcat.
Pare putin pentru un atacant insa vreau sa cred ca aceste cifre sunt datorate jocului slab facut de Universitatea si a faptului ca are o echipe de jumatatea clasamentului.
DIn ce am vazut eu pana acum, Mihai Costea are viteza, o tehnica de atacant buna si trage bine la poarta. Acum depinde si cum se va descurca la o echipa ca Steaua, insa eu sunt bucuros ca nu s-a efectuat transferul lui Moraes si ca pana la urma Mihai Costea este cumparat de Steaua.

Attached File  mihai_costea.jpg (42K)
Number of downloads: 0

0

#2 User is offline   Mjöllnir 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • Mood:drunk

Posted 30 March 2011 - 07:54 PM

Unii zic ca e teapa, dar eu nu cred. Ramane sa vedem, dar oricum nu depinde numai de el cum va juca.
0

#3 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip

Posted 30 March 2011 - 09:47 PM

Calitati de fotbalist are! Mai trebuie sa-l vedem cum stie sa joace si la o echipa mare precum Steaua. Nu mai vreau sa ma arunc in declaratii ca la alti jucatori care erau buni la echipe mici dar la Steaua am murit.
0

#4 User is offline   Mjöllnir 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip

Posted 01 April 2011 - 11:27 AM

"Echipa mare precum Steaua"....Posted ImagePosted ImagePosted Image
Daca astia nici la echipe romanesti nu rezista psihic, nu sunt fotbalisti.
0

#5 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip

Posted 01 April 2011 - 02:26 PM

Hai mei... mare pt noi, ca n-am mai facut nimic din 2006 pana acum e alta problema, insa nu poti compara Steaua cu Craiova, nici ca imagine nici ca palmares, chiar daca luam palmaresul dupa 89.
Totusi Steaua este echipa mare in Est-ul Europei iar pentru cei din vest o echipa mica spre medie. Craiova a scos capul destul de putin in Europa incat sase faca cunoscuta.
Steaua oricat de prost joaca tot mai aduce niste puncte pentru Romania si mai aduce si ceva bani pentru club din jocurile europene.
0

#6 User is offline   Mjöllnir 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip

Posted 03 April 2011 - 08:28 PM

Eu ma refeream ca nu esti fotbalist daca scopul tau in cariera e sa ajungi la Steaua. Macar iti propui sa ajungi la un Inter, ceva.
0

#7 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip

Posted 04 April 2011 - 11:40 AM

Pana a ajunge la Inter trebuie sa se rupa de sistemul de pregatire din Romania inca de pe la 15-16 ani, altfel nu prea ai sanse sa joci la nivelul lui inter.
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Recomandari