312420-Mihai_Costea_agerpres_3460516_-jpg.jpg (19.74K)
Number of downloads: 0
Aseara s-au confirmat negocierile intre Steaua si Craiova pentru atacantul de 22 de ani, Mihai Costea. Acesta ajunge in Ghencea pentru suma de transfer de 1,4 milioane de euro, 60% din drepturile unui eventual transfer revenint ros-albastrilor. Atacantul a confirmat negocierile aseara la TV unde a spus "Daca vine o oferta buna pentru club sunt pregatit sa plec" .
Patronul Stelei a declarat si el in direct la TV , ca Mihai va imbraca tricoul Ros-Albastru din vara, acesta anuntand si alte transferuri ale unor jucatori tineri plus un Atacant si un Coordonator de joc adusi din afara tarii.
Mihai Costea are1.79 m , 74 kg, 56 de meciuri pentru Universitatea Craiova si 11 goluri. In nationala de Tineret are 10 selectii si un singur gol marcat.
Pare putin pentru un atacant insa vreau sa cred ca aceste cifre sunt datorate jocului slab facut de Universitatea si a faptului ca are o echipe de jumatatea clasamentului.
DIn ce am vazut eu pana acum, Mihai Costea are viteza, o tehnica de atacant buna si trage bine la poarta. Acum depinde si cum se va descurca la o echipa ca Steaua, insa eu sunt bucuros ca nu s-a efectuat transferul lui Moraes si ca pana la urma Mihai Costea este cumparat de Steaua.
mihai_costea.jpg (42K)
Number of downloads: 0

Help