Sport "Forum Magnum" : Zidane Umileste un portar ! - Sport "Forum Magnum"

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Zidane Umileste un portar ! Geniul nu moare

#1 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip
  • Group: Root Admin
  • Mood:devilish
  • Interests:Hehehe..

Posted 24 March 2011 - 12:58 PM

0

#2 User is offline   JerichoDVF 

• Group: Members
  • Mood:empty

Posted 24 March 2011 - 09:37 PM

Nasol moment, si asta vine din perspectiva unui fost portar de fotbal :)) Oricum, Zizu e imparat.
0

#3 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip

Posted 25 March 2011 - 11:20 AM

Parerea mea este ca este cel mai bun jucator al planetei cu toate ca nimeni nu-l vede asa Posted Image Avea viteza, tehnica incredibila, suturi incredibile, suta din orice pozitie, inchidea bine jocul, dezvolta foarte bine jocul, a dus Franta catre doua titluri, cu Real Madrid a castigat totul, nu vad ce alt jucator a jucat atat de bine timp de atatia ani. La orice echipa a fost.....i-a dus spre performante notabile(atat la Juventus si Real cat si la nationala Frantei).

Look at this :
0

#4 User is offline   JerichoDVF 

• Group: Members
  • Mood:empty

Posted 25 March 2011 - 12:34 PM

Eu unu aveam ceva cu Zidane, din simplul fapt ca nu inghiteam galacticii, nationala Frantei si nu mi-a convenit ca a plecat de la Juve (eram si eu mic). Dar dupa ce s-a retras si am crescut si mi-a mai venit si mie mintea la cap mi-am dat seama cat de talentat a fost si cat de mult lipseste in fotbalul actual un jucator atat de complet pe cat era el. La niciunu nu mai vad intreaga capacitate pe care o avea el: creativitatea, tehnica de sut si de dribiling, travaliul, coordonarea cu coechipierii si profesionalitatea. Dar mie nu-mi place sa etichetez pe nimeni din fotbal cu titlul de cel mai bun jucator din simplul fapt ca nu stiu cum s-ar fi descurcat Zidane varf impins, sau fundas central (sa nu mai vorbesc de portar). Asa ca ma rezum la "cel mai bun mijlocas". Propun sa faci un topic: Echipa de vis.
0

#5 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip

Posted 25 March 2011 - 01:15 PM

Probabil ca da nu este corecta afirmatia cel mai bun din lume, dar mijlocas cu siguranta este cel mai bun din istorie! Cu toate ca Ronaldo este mult peste el la viteza de reactie si rezistenta fizica, el fiind doar atletul perfect, nu fotbalistul. Zidane era foarte inteligent, nu facea niciodata o schema la misto, toate miscarile erau calculate. De cand s-a retras el doar CR Ronaldo mai poate trage o echipa ca Real Madrid dupa el. Pentru Messi trage toata Barcelona, nu este un jucator care sa traga echipa dupa el.
Pacat ca Zidane si-a pierdutcumpatul in finala aceea, pentru ca daca Franta il avea in teren, probabil era iar campioana Posted Image .
0

#6 User is offline   Mjöllnir 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • Mood:drunk

Posted 30 March 2011 - 07:52 PM

Si pentru mine e jucatorul preferat Zidane chiar daca n-am apucat sa-l vad jucand prea mult(nu prea m-am uitat nu ca sunt tanar). In orice caz, eu sunt un om practic, iar experienta ne-a aratat ca Zidane era de neinlocuit atat la Real cat si la nationala Frantei.
0

#7 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip

Posted 31 March 2011 - 10:52 AM

A fost si va fi pentru multa vreme "playmaker-ul" perfect pentru orice echipa. Nu gasim in fotbalul de astazi un jucator care sa dribleze practic, sa se apere bine, sa alerge pentru orice balon si sa ajunga foarte des in postura de finalizare precum Zidane.
Sa nu uitam ca a umilit singur campioana mondiala (Brazilia) ! Posted Image
Este singurul jucator cu stramosti in Africa care este idolizat de rasa alba Posted Image
0

#8 User is offline   Mjöllnir 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • Mood:drunk

Posted 01 April 2011 - 11:26 AM

Si ce daca e din Africa. E alb.
0

#9 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip

Posted 01 April 2011 - 02:27 PM

Nu cred ca este nascut in africa. E probabil ca doar maicasa sa fie venita de acolo, nu m-am interesat ...
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Recomandari