Sport "Forum Magnum" : Meciul dintre romani si unguri - Sport "Forum Magnum"

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Meciul dintre romani si unguri U Cluj vs CFR Cluj

#1 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip
  • Group: Root Admin
  • Mood:devilish
  • Interests:Hehehe..

Posted 15 April 2011 - 09:10 AM

Attached File  imagine_14469.JPG (364.22K)
Number of downloads: 0

Aseara s-a jucat derby-ul Clujului, intre CFR CLuj si Universitatea Cluj, scor 1-1. Insa pentru prima data in istoria recenta, meciul s-a jucat "acasa" la U Cluj. Cum e posibil? CFR era gazda acestui meci pe foaia de arbitraj insa fanii lui U Cluj au apelat la cea mai mare umilinta a adversarului (cel putin dupa parerea mea) . Si-au cumparat majoritatea biletelor la meci puse in vanzare pana ieri la ora 12 , plus cele oferite de CFR. Rezultatul? U cluj a jucat acasa ! Galeria lui U Cluj a facut o atmosfera absolut incantatoare, acoperint galeria celor de la CFR care se mai auzea doar la statia de amplificare. Probabil au fost pe stadion 7000 de suporteri ai lui U , care nu s-au temut sa-si scoata la vedere insemnele cu echipa favorita si multe steaguri cu Romania.

Jucatorii lui U Cluj , n-au fost nici ei mai indiferenti la acest razboi. Acestia au lipit in vestiarul oaspetilor multe autocolante ce semnificau urinarea pe sigla CFR-ului. Posted Image

Pentru atitudinea celor de la U Cluj de aseara n-am decat sa ridic o halba de bere si s-o beau in semn de respect pentru ei! Una dintre cele mai adevarate galerii din Romania, una dintre cele care stiu ce inseamna un meci cu ungurii! Felicitari!

Attached File  0.jpg (47.71K)
Number of downloads: 0

0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Recomandari