Sport "Forum Magnum" : Cornel Dinu despre Steaua - Sport "Forum Magnum"

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Cornel Dinu despre Steaua Dinu evalueaza Steaua dupa meciul cu Sportul Studentesc

#1 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip
  • Group: Root Admin
  • Mood:devilish
  • Interests:Hehehe..

Posted 18 April 2011 - 11:05 AM

Posted Image

"Jucătorii sunt puşi de multe ori pe nişte poziţii pe care sunt neobişnuiţi. Brandan este fundaş stânga, acolo în centru nici nu ştia care este locul lui. Steaua a avut foarte multe improvizaţii! Nu există un joc colectiv, nu există coeziune, nu există nimic! Galamaz nu convinge nici el, s-a întors la forma în care era înaintea transferului la Urziceni"
, a declarat Cornel Dinu .

Dupa parerea mea are dreptate. Steaua joaca la pocneala, cel putin atunci cand nu este Radut in teren. Jocul colectiv din tur este doar o amintire si nu cred ca este vina antrenorului ci a jucatorilor care nu sunt toti de valoare apropiata. Daca lipseste Gardos sau Tanase deja avem probleme mari la constructie si pe aparare. Trist este ca se simte si absenta lui Nicolita. Sorin Cartu a avut noroc de data asta , insa data viitoare daca incearca iar o "strategie" ca cea de la meciul cu sportul, Steaua va pierde la scor.
0

#2 User is offline   Mjöllnir 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • Mood:drunk

Posted 20 April 2011 - 08:50 PM

Dinu mereu are dreptate., iar cand nu are, se aplica prima regula. Cred ca el intelege cel mai bine ce inseamna cu adevarat rivalitatea intre Dinamo si Steaua, o rivalitate care nu se bazeaza pe ura decat in mintile unor inapti.
0

#3 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip
  • Mood:devilish
  • Interests:Hehehe..

Posted 27 April 2011 - 10:13 AM

Pai toti fostii jucatori spun ca rivalitate era doar in teren nu si pe strazi. Suporterul roman mai are mult de invatat .
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Recomandari