Sport "Forum Magnum" : Snobis...Muriniho de la prosport.ro - Sport "Forum Magnum"

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Snobis...Muriniho de la prosport.ro Idiot!

#1 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip
  • Group: Root Admin
  • Mood:devilish
  • Interests:Hehehe..

Posted 23 May 2011 - 09:00 PM

Actualul scouter al echipei Dinamo Bucureşti, Ion Sdrobiş, a criticat în termeni duri retragerea lui Cristi Chivu de la Naţionala României."Chivu nu e bărbat. Putea să facă lucrul acesta după jocul cu Bosnia. România avea nevoie de Chivu, dar din păcate acesta a dat dovadă că nu e bărbat. Un gest mai aiurea decât acesta nici că nu putea să facă. Nu era momentul să se retragă acum.

A creat o atmosferă şi mai proastă, şi mai tensionată prin plecarea sa. A fugit de pe front când era războiul mai greu. Pentru echipa sa de club şi-a dat viaţa, iar la naţională a întors spatele. Îi înţeleg problemele de sănătate, dar îşi putea anunţa retragerea după jocul cu Bosnia. Chivu nu a făcut nimic pentru naţională, în schimb, naţionala i-a dat totul" ,a declarat Sdrobiş.

Ioan Sdrobiş este cel care l-a descoperit pe Cristi Chivu, în sezonul 1997-1998, când "Părintele" pregătea pe FCM Reşiţa. Sdrobiş s-a îngrijit de creşterea fotbalistului Chivu, acesta debutând la echipa mare chiar după moartea tatălui fotbalistului.

Ce plm isi dau cu parerea toti antrenorii de divizia B ? Il descoperise pe Chivu la Resita in B! Este atat de greu sa vezi ca cineva este fotbalist peste media din B? Nu cred! Chivu a avut motivele lui pentru a pleca de la nationala si eu il indreptatesc. Dupa ce castigi titlul 4 ani in italia, cateva cupe, Champions League-ul si esti platit cu milioane...nu este normal ca la nationala sa stai printre mercenari si sa fi antrenat de cioara de Razvan!
0

#2 User is offline   Mjöllnir 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • Mood:drunk

Posted 25 May 2011 - 10:47 AM

Acum nu mai are voie nimeni sa vorbeasca sa nu te deranjeze pe tine. Oricum nu meritam sa ne calificam, dar cat timp exista sanse toata lumea trebuia sa depuna tot efortul, iar Chivu oricum n-a facut mai nimic la nationala. Singurul motiv pentru care nu ma deranjeaza este pentru ca oricum era un indolent.
0

#3 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip

Posted 26 May 2011 - 12:27 AM

Ce vrei sa faca un fundas pentru Nationala? 20 de goluri? Si-a facut treaba de fundas foarte bine! Dar langa 10 papadii in teren ce sa faci? Ce indolenta a fost la Chivu? Ca s-a accidentat? Daca cautam vinovat intr-un om care invingea Anglia la 20 de ani, la Europene, a jucat titular pana la 31 de ani la nationala, a castigat la Ajax cateva titluri, a castigat titluri cu Inter in italia,a castigat Champions League-ul..... avem o problema nationala in ceea ce priveste aprecierea valorilor nationale. Ar trebui sa te uiti in ceea ce a facut Chivu ca jucator din tinerete pana acum, nu de cand te uiti tu meci de meci la nationala...... Sau poate te-a deranjat ca a ridicat drapelul in finala Champions League Castigata de inter cu el titular.
0

#4 User is offline   Mjöllnir 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip

Posted 26 May 2011 - 01:51 PM

Vai ce-a facut el! Exact ce a facut si restul echipei lui. Posted Image
0

#5 User is offline   emtix 

• Group: Members
  • Mood:empty

Posted 28 May 2011 - 07:51 PM

View PostCatalin88, on 26 May 2011 - 12:27 AM, said:

Ce vrei sa faca un fundas pentru Nationala? 20 de goluri? Si-a facut treaba de fundas foarte bine! Dar langa 10 papadii in teren ce sa faci? Ce indolenta a fost la Chivu? Ca s-a accidentat? Daca cautam vinovat intr-un om care invingea Anglia la 20 de ani, la Europene, a jucat titular pana la 31 de ani la nationala, a castigat la Ajax cateva titluri, a castigat titluri cu Inter in italia,a castigat Champions League-ul..... avem o problema nationala in ceea ce priveste aprecierea valorilor nationale. Ar trebui sa te uiti in ceea ce a facut Chivu ca jucator din tinerete pana acum, nu de cand te uiti tu meci de meci la nationala...... Sau poate te-a deranjat ca a ridicat drapelul in finala Champions League Castigata de inter cu el titular.

nu apararea este buba la noi. ci mijlocul si atacul. atacand nu dai voie adversarului sa faca presiune pe tine, implicit apararea este ok si nu risti sa pierzi. dar noi........nu avem cu ce se atacam, nu avem cu cine sa construim. de aici toate cad in capul apararii si...implicit pierdem si iar pierdem
0

#6 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip

Posted 29 May 2011 - 11:39 AM

Mah..... este greu spui ce nu merge la nationala. Dupa parerea mea, din cei selectionati ar merge vreo 10-12 jucatori pastrati, insa in rest trebuie sa gasim alte solutii pe la tineret.
Avem probleme mari de mentalitate. Am ajuns sa ne temem de Bosnia sau sa ne bucuram ca batem pe Albania.
0

#7 User is offline   Mjöllnir 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip

Posted 03 June 2011 - 11:36 AM

Jucam mereu cu frica pentru ca asa s-au obisnuit la echipele din Romania. Chit ca luam bataie, macar ar trebui sa incercam sa jucam frumos.
0

#8 User is offline   emtix 

• Group: Members
  • Mood:empty

Posted 07 June 2011 - 10:52 PM

daca am putea juca mereu cum am jucat cu bosnia acum...ce bine ar fi. dar romanu se trezeste si joaca doar cand nu mai sunt sanse
ce pacat
0

#9 User is offline   Mjöllnir 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip

Posted 08 June 2011 - 11:50 PM

Inca mai sunt sanse. Poate-poate! Posted Image
0

#10 User is offline   Catalin88 

• Redactor