Sport "Forum Magnum" : Lucian Bute, Campion Mondial pentru a 8-a oara ! - Sport "Forum Magnum"

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Lucian Bute, Campion Mondial pentru a 8-a oara ! Bute si-a aparat centura in fata a 10.000 de romani, in Bucuresti

#1 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip
  • Group: Root Admin
  • Mood:devilish
  • Interests:Hehehe..

Posted 10 July 2011 - 03:20 PM

Attached File  Lucian Bute Wall.jpg (422.61K)
Number of downloads: 2

Lucian Bute si-a aparat cu succes centura de campion mondial la versiunea IBF pentru a 8-a oara in fata francezului Jean Paul Mendi. Romanul l-a facut K.O pe francez in repriza a 4-a dupa un croseu de stanga fulgerator in barbia adversarului. Lucian Bute ramane neinvins la profesionisti si urmeaza pentru el inca doua meciuri, in septembrie si anul viitor in februarie-martie dupa care romanul doreste sa urce in categorie daca va ramane campion mondial la sfarsitul celor doua meciuri!
Aseara la Romexpo a fost o atmosfera "caniculara" facuta de cei 10.000 de romani veniti sa-l vada pe cel mai bun boxer al Romaniei din toate timpurile.

"Am venit sa boxez pentru Romania, pentru romani si pentru familia mea"
Dupa zicala "nimic nu este ca la romani", un ziarist l-a intrebat pe Lucian la conferinta de presa de dupa meci daca a venit sa boxeze in Romania pentru a face campanie electorala PDL-ului ( Elena Udrea aprobat fonduri de la minister pentru aceasta gala). Lucian a fost putin iritat insa foarte sincer si calm i-a raspuns ca el a venit sa boxeze in Romania cu cea mai mare placere. A mentionat ca el a venit sa boxeze doar pentru romani,Romania si familie, negand acuzatia respectiva.

"Adversarii mei nu sunt slabi"
In ultimul timp romanii sunt plictisiti de victoriile lui Bute si au inceput sa caute nod in papura boxerului. Campionul mondial a spus ca toti adversarii sai sunt dificili iar cu Jean Paul Mendi a fost obligat sa lupte pentru ca era challangerul oficial (29 de victorii si nici o infrangere). Mister K.O si-a respectat adversarul insa a parut foarte modest.
Eu as vrea sa spun ca Lucian Bute nu poate avea adversar la categoria sa! Mendi a fost slab pentru roman insa in meciul precedent Lucian Bute a avut un adversar foarte greu in persoana lui Brian Magee. Un Irlandez care a cazut de doua ori la podea si tot venea sa se omoare cu Lucian, si doar stanga de fier a romanului a putut sa-l potoleasca dupa ce a "mangaiat ficatul pentru a doua ora. Bute nu a avut doua meciuri usoare nici cu Andrade care s-a tinut foarte bine 16 reprize insa nici de data aceasta , stanga romanului a functionat perfect
As spune mai mult! .
Boxerul considerat ca fiind capabil sa-l bata , Mikkel Kessler a refuzat meciul impotriva lui Bute pentru ca bursa de "cateva milioane" oferite de Interbox era prea mica.

Leonard Doroftei : " Mendi a venit in vacanta. Si el se astepta sa cada" .
Leonard Doroftei a fost un boxer bun insa nu se poate compara cu Lucian, niciodata in viata lui. Lucian Bute a evitat o replica la afirmatiile fostului campion mondial cu "Nu comentez".
Dupa parerea mea, Leonard Doroftei este putin frustrat ca interbox a facut ceva bani pe la pariuri pe carca lui, cu sau fara acordul sau pe cele doua infrangeri, atunci cand era campion mondial. Nu este normal ca tu sa parasesti box-ul dupa ce pici cantarul la o lupta pentru titlul mondial in Romania si sa te iei de Bute care are 29 de victorii din care 24 prin K.O si si-a aparut centura a 8-a oara(Lucian nici macar nu a ajuns la varsta la care Doroftei cucerea titlul mondial). Doroftei spune ca Lucian scoate bani din box si ca este o afacere pentru el. Ce vrea? Sa zica "imi rup corpul pe gratis!" ? Doroftei sa vorbeasca de ce a pierdut centura in fata lui Gatti! Nu cumva cineva a jucat la pariuri de nu si-a protejat ficatul deloc timp de doua reprize in acel meci ?

Cu toate rautatile si vaicarelile din Romania, ar trebui sa fim fericiti pentru ca Lucian pune Romania pe harta boxului profesionist la un loc de cinste! Sa fim fericiti ca a luptat toata cariera lui pentru familie si pentru romani! Si sa speram ca si dupa cele doua meciuri care vor urma, Lucian sa fie campionul mondial in versiunea IBF!
FELICITARI LUCIAN! SUNTEM MANDRII DE TINE!

reactiile din presa internationala :

"A fost incredibil! De nedescris! A fost o atmosfera electrizanta, de parca romanii ar fi castigat Cupa Mondiala la fotbal!", au fost cuvintele cu care Larouche i-a impresionat cu siguranta pe canadieni, dupa care a adaugat: "L-au purtat in aer pe Lucian, au cantat, au aplaudat, a fost fantastic! Romanii au fost mandri de el!" Antrenorul lui Bute, Stephan Larouche

Boxerul roman nu i-a dat nicio sansa lui Mendy, iar KO-ul a fost vazut drept unul "zdrobitor". "Mendy s-a prabusit cu fata inainte", a titrat boxingscene!

rds.ca - "Bute este regele regatului sau"
boxingscene.com - "Bute isi pastreaza centura dupa o victorie zdrobitoare"
eastsideboxing.com - "Bute l-a distrus pe Mendy"
sportinglife.com - "Bute il bate pe Mendy pentru a-si pastra titlul"

Attached File  dsc_6274.jpg (4.75MB)
Number of downloads: 1

Dupa meci , Lucian Bute a fost la Universitate pentru a celebra evenimentul alaturi de sutele de romani scosi din casele lor de boxerul roman!

Meciurile in care Lucian Bute si-a aratat valoarea incontestabila :

Lucian Bute vs Brian Magee :

0

#2 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip

Posted 10 July 2011 - 03:22 PM

Lucian Bute vs Andrade :

Prima partida :

Arbitrul a avut dreptate! Bute s-a ridicat singur in 7 secunde de la podea!
A II-a Partida:

0

#3 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip

Posted 10 July 2011 - 03:33 PM

Cele mai bune momente din cariera de profesionist ale lui Lucian Bute!

0

#4 User is offline   Mjöllnir 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • Mood:drunk

Posted 14 July 2011 - 09:27 AM

Mi-a placut meciul. Down goes the nigger Posted Image
0

#5 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip

Posted 15 July 2011 - 06:34 PM

"Meciurile lui Bute cu Brinkley şi Mendy nu au fost extraordinare din punct de vedere al spectacolului, iar acest lucru poate să atragă anumite critici. Fanii îşi doresc un tip căruia îi place să lupte şi care încearcă să intre în luptă, iar acesta sunt eu. Sunt liniştit, pentru că eu expediez mult mai multe lovituri decât oricare alt luptător de la supermijlocie, inclusiv Bute.

L-am studiat, el dă câte 50-60 de pumni pe fiecare rundă, în timp ce eu lovesc de două ori mai mult. Sunt curios cum va reacţiona în momentul în care va primi lovituri serioase, când va fi şi el lovit primul, când va interveni oboseala. Asta pot să fac, să îi promit domnului Bute nişte pumni adevăraţi"

Kelly Pavlik - urmatorul adversar al lui Bute.

O sa fie un meci mai greu , cu multe runde. Totusi sunt convins ca daca nu prinde vreo lovitura norocoasa, Bute il va trimite la podea dupa repriza a 8-a. A mai batut pana acum doi boxeri pe stilul lui Pavlic(Andrade si Magee). S-a aparat foarte bine cu pumni de la distanta ca cand intra la lupta de apropiere, a lovit mereu Ficat- Cap ceea ce nu multi reusesc .
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Recomandari