Sport "Forum Magnum" : "Dinamo renunta la 10 mil ca sa ia titlul!" - Sport "Forum Magnum"

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

"Dinamo renunta la 10 mil ca sa ia titlul!"

#1 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip
  • Group: Root Admin
  • Mood:devilish
  • Interests:Hehehe..

Posted 14 July 2011 - 03:41 PM

Ciobotariu vrea sa faca mai mult decat a reusit Andone anul trecut. I-a spus lui Borcea ca poate lua campionatul chiar si fara transferuri de marca. Singura conditie pe care i-a pus-o e ca vedetele Torje si Alexe sa nu plece!

Chiar daca Dinamo are oferte de milioane pentru cei doi, seful Borcea anunta ca ambii sunt netransferabili."Nu pleaca nicaieri, raman sa castigam campionatul!", a anuntat Borcea

Inainte de finalul campionatului, oficialii lui Dinamo anuntasera ca niciunul dintre cei doi nu va fi lasat sa plece pentru sume mai mici de 5 mil euro.

Pe astia de la sport.ro si prosport ii bate soarta prea rau Posted Image. Alexe este un fel de Cristi Tanase si mai mult de 1000.000 nu da nici dracu pe el , iar Torje, o avea valoare insa ar fi o minune sa se vanda macar pe 4 milioane(spun asta din cauza staturii si tara de provenienta)!
0

#2 User is offline   Mjöllnir 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • Mood:drunk

Posted 15 July 2011 - 04:33 PM

Hai mah ca mai sunt jucatori scunzi care fac fata. Alexe in schimb n-a demonstrat absolut nimic. Ce 1.000.000? Poate vreo 500.000.
0

#3 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip

Posted 15 July 2011 - 06:19 PM

View PostMjöllnir, on 15 July 2011 - 04:33 PM, said:

Hai mah ca mai sunt jucatori scunzi care fac fata. Alexe in schimb n-a demonstrat absolut nimic. Ce 1.000.000? Poate vreo 500.000.

Eu nu ma refer ca nu poate creste torje in joc! Poate! Dar venind din Romania si avand si statura mica, ii va scade pretul pe la 2-3 milioane maxim 4.
Singurul mod prin care sa plece Torje pe bani multi ar fi sa semneze cu Becali si sa-i gaseasca un contract pe teapa cum au facut si cu Stancu. (Amandoi au valoare dar dupa mine nici unul nu se apropie de 6 milioane! A costat Bojan de la Barcelona 5 milioane sa-l transfere in Italia. Iar intre Bojan si cei doi romani, e diferenta mare).
0

#4 User is offline   blonduradu 

• Group: Members
  • Mood:angry

Posted 29 September 2011 - 12:16 PM

Dinamo nu o sa ia titlul prea curand!

Tratament pentru caderea parului
0

#5 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip

Posted 10 October 2011 - 01:33 AM

Din cate se pare, au cele mai mare sanse anul acesta....insa Dinamo a mai avut o serie de vreo 7-8 meciuri fara victorie... asa ca nu-mi fac probleme de ei, imi fac probleme de noi pentru ca am ajuns si noi sa avem acele oscilatii Posted Image
0

#6 User is offline   Mjöllnir 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip

Posted 10 October 2011 - 09:38 AM

Daca nu ne incurcam cu echipe mici luam titlul. Deja avem destule puncte fata de o parte dintre contrcandidate incat sa ne permitem sa pierdem cu ele :D .
0

#7 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip

Posted 10 October 2011 - 10:36 PM

Nu te astepta ca Dinamo sa mearga asa tot sezonul pentru ca este imposibil Posted Image Nici o echipa nu mai este capabila sa conduca un campionat cap-coada in momentul de fata!
0

#8 User is offline   Mjöllnir 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip

Posted 13 October 2011 - 12:24 PM

Cu putin noroc cine stie? Au reusit Urziceni si Otelul, asta ma face mai optimist.
0

#9 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip

Posted 13 October 2011 - 09:58 PM

Mai bine te-ai uita cu ce echipe a jucat Dinamo pana acum! Au avut foarte multe meciuri usoare cu echipe slabe. Singurul meci tare a fost cu Crapid. O sa vina si vremea lui Dinamo sa piarda meciuri.
Urziceni a avut un antrenor foarte bun iar Otelul ceva pile pe la federatie + bulanul ca celelalte echipe erau dezavantajate de arbitrii.
Sunteti la 8 puncte de Steaua care e pe locul 8, si la mult mai putine fata de Vaslui si CFR, campionatul mai are mult pana se termina! O sa apara acidentari si la Dinamo, o sa intervina si infrangeri inevitabil si la ce lot are Dinamo....este de ajuns vreo doua rezultate proaste sa le strice toata increderea jucatorilor. Parerea mea este ca Dinamo va termina sub Steaua la finalul campionatului. Iar Vasluiul este favorita la titlu.
0

#10 User is offline   Mjöllnir 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip

Posted 28 October 2011 - 09:36 AM

Tot zici ca terminam sub Steaua? Eu nu prea cred.
0

#11 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip

Posted 28 October 2011 - 09:38 AM

Acum nu mai am ce sa zic Posted Image
Am spreat si eu dar nu se poate nici spera Posted Image . NU pentru ca Dinamo e puternica..... ci pentru ca Steaua este foarte, foarte.....foarte slaba !
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Recomandari