No comment! Nici dupa doua navete de bere nu pot sa afirm asa ceva
Page 1 of 1
Au baut gaz de dimineata ! "Oferte fabuloase" pentru Torje
Posted 26 July 2011 - 08:29 PM
"Transferul este dificil de realizat, de vreme ce Manchester United, Chelsea, Real Madrid, Fiorentina si Borussia Dortmund sunt cu ochii pe Torje."
Posted 27 July 2011 - 10:27 AM
Pai sa-si ia dracu ochii de pe el, poate calca pe vreun ochi si se accidenteaza.
Posted 28 July 2011 - 10:06 AM
Posted 29 July 2011 - 04:11 PM
Mie incepe sa mi se faca mila de el. Ar trebui sa fie lasat sa plece ca se strica cu toate petardele astea de la Dinamo.
Posted 02 August 2011 - 03:07 PM
Intr-o echipa ca Dinamo se strica. N-ai un antrenor capabil de a creste jucatorii, de conducere nu mai spun iar suporterii se bucura la victorii false. Este aceeasi situatie ca la Steaua. Incep sa cred ca Steaua a facut foarte bine cand l-a dat pe Stancu pentru ca macar va creste in calitati si va juca altfel pe la nationala.
Posted 05 August 2011 - 04:51 PM
Din pacate nici Stancu n-a ajuns pe la vreo crescatorie de talente. Nu imi pun prea mari sperante ca va creste in joc la Galata.
Posted 10 August 2011 - 02:27 PM
Problema noastra este ca incercam sa vindem repede. Daca ar exista un manangement bun la cluburi prin care sa se pastreze valorile pe urmatorii 10 ani, Romania ar exporta iar jucatori pe milioane de euro care sa joace fotbal la marile cluburi! Deocamdata exportam prost!
Posted 17 August 2011 - 08:03 AM
O Singura echipa nu poate ridica fotbalul romanesc . Ai nevoie de 3-4 echipe cu aceeasi strategie sau ceva asemanator .
Posted 10 October 2011 - 09:42 AM
Ma refeream cu academia lui de fotbal. Am inteles ca e printre cele mai bune din lume acum.
Posted 10 October 2011 - 10:31 PM
Din moment ce a batut Barca si Real ....este una dintre cele mai bune...nu stiu ce ar face cu Ajax sau Benfica dar au jucatori mult peste nivelul la ce avem noi acum in campionat...si aia au inca varsta de 15-16-17 ani !
Share this topic:
Page 1 of 1

Help