Sport "Forum Magnum" : Sportingbet - Sport "Forum Magnum"

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Sportingbet Support şi ajutor

#1 User is offline   oficial-sportingbet 

• Group: Members
  • Mood:empty

Posted 23 September 2011 - 12:04 PM

Salut,

Observ o comunitate nu prea activă, sper să ajut măcar puţin să vă dezmorţiti. Numele meu este Mihai şi reprezint Sportingbet în tot ceea ce ţine partea de forumuri. Voi primi atât sugestiile cât şi criticile cu tact.

Sportingbet este una dintre cele mai prestigioase case de pariuri având peste 4 milioane de clienţi şi 13 ani de activitate. Oferta de pariuri este foarte bogată având pariuri de la fotbal până la politică. La Sportingbet veţi găsi şi o platformă live gata să vă ofere adrenalină şi o experienţă cât mai interesantă.

Mulţumesc pentru primire! Vă voi ţine la curent cu cele mai noi promoţii!

Mihai
0

#2 User is offline   oficial-sportingbet 

• Group: Members
  • Mood:empty

Posted 01 November 2011 - 01:24 AM

Nu cred că aţi auzit de Mega Fortune. Nu este cunoscut printre români atât cât este cunoscut printre străini. Acest joc este un joc de tip slots de tipul 5 role, 3 rânduri, 25 linii de miză cu câştiguri scatter, free spins, simboluri de substituire wild şi un joc bonus jackpot triplu.

Luând pe rând fiecare din aceste câştiguri: câştigurile scatter se acordă independent de liniile de miză selectate şi se achită cu miza totală x multiplicatorul; 3 sau mai multe simboluri scatter activează free spins – în cadrul acestui joc se plăteşte câştigul x multiplicatorul (între 1 şi 5); jocul bonus se activează cu 3 sau mai multe simboluri bonus (în secvenţă de la stânga la dreapta). Nu am vrut să intru foarte mult în tehnicalităţi căci de aceste lucruri vă puteţi da seama foarte repede. Am încercat şi eu jocul (ai posibilitatea la început de joc să alegi dacă să joci pe bani reali sau la distracţie) şi mi s-a părut destul de interesant deşi nu sunt un fan al acestor jocuri.

Mega Fortune are în acest moment un jackpot de peste €2.750.000 fiind al doilea jackpot ca valoare după cel al jocului Hall of Gods care are aproximativ €3.800.000. Atracţia acestor jocuri nu este constituită neapărat de partea de fun cât de partea materială.
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Recomandari