Sport "Forum Magnum" : Lucian Bute netelevizat la a 9-a partida in care isi apara titul mondial? - Sport "Forum Magnum"

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Lucian Bute netelevizat la a 9-a partida in care isi apara titul mondial? Televiziuni de cacat!

#1 User is offline   Catalin88 

• Redactor
  • PipPipPipPip
  • Group: Root Admin
  • Mood:devilish
  • Interests:Hehehe..

Posted 17 October 2011 - 10:21 AM

Pe 5 noiembrie, campionul român Lucian Bute va boxa cu jamaicanul Glen Johnson (43 de ani) într-un meci în care gălăţeanul îşi va pune la bătaie centura IBF a supermijlociilor pentru a noua oară consecutiv.

Bute pregăteşte intens această confruntare, iar antrenamentele de la Miami sunt pe măsura unui dintre cei mai tari adversari pe care i-a avut românul în cariera profesionistă.

În timp ce în Canada, Lucian este un adevărat idol, în România, pugilistului nu i se acordă un respect asemănător. Cea mai bună dovadă este faptul că nicio televiziune din ţară nu a cumpărat drepturile de transmisie a meciului, deşi preţul acesteia este de numai 100.000 de dolari. De reţinut este că TVR pierde 500.000 de euro la fiecare meci de Liga Campionilor.

"Sper, însă, până în ultima clipă ca meciul să fie transmis în România. Ştiu că mulţi români vor să mă vadă, chiar dacă ora va fi care va fi în România. Lumea se trezeşte pentru Lucian Bute, iar Lucian Bute luptă pentru români.

Ştiţi cât de important este când mă gândesc şi ştiu că în ţara mea lumea s-a trezit şi este alături de mine la meciurile de peste Ocean? "Showtime", care are drepturile de transmisie asupra meciurilor mele, are 20 de milioane de abonaţi. Nici nu vreau să mă gândesc ce va fi în Canada, din punct de vedere al mediatizării, în săptămâna premergătoare meciului.

Mă deranjează că nu îmi e recunoscută valoarea în România. De ce oamenii de la "Showtime", de la site-urile americane şi de la multe altele se luptă pentru meciurile mele? Dacă nu aveam valoare, dacă adversarii mei nu aveau valoare, mă mai băga cineva în seamă? Eu îmi văd însă de treabă. Muncesc, mă bat. Poate într-o zi o să pierd. Asta e viaţa, nu e un capăt de ţară"
, a declarat Bute

Am impresia ca televiziunile astea au scopul de a enerva telespectatorii! E campion mondial si cetatean al Romaniei si noi nu putem sa-l vedem la treaba!
Le mentionez eu ziaristilor ca tvr-ul NU pierde 500.000 de euro cu Uefa Champions League! TVR-ul primeste cate 1 euro din factura de lumina, la vreo 4000.000 de locatii, sunt 4000.000 de euro pe luna pe putin pe care TVR-ul ii ia in plus fata de celelalte televiziuni si mai au si bugetul facut de stat! Doar sunt tarani si pusi in functii de PDL!
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Recomandari